Discus compositum N me Kalmia

Discus compositum N me Kalmia

ZGJIDHJE PËR DHIMBJET MUSKULOSKELETORE

  • DHIMBJET MUSKULOSKELETORE
  • SPONDILLOZË
  • OSTEOCHONDROSIS
  • PROLAPSI I DISQEVE NDËRVERTEBRORE

Ampullë

Çka është bari Discus compositum N me kalmia dhe për çka përdoret: 
Bar homeopatike për çrregullime të sistemit muskuloskeletor. Indikimet terapuetike janë rezultat i përshkrimit homeopatik të barit. Këto përfshijnë: çrregullimet e nyjeve dhe indit lidhës.

Kundërindikimet: Asnjë i njohur.

Çka duhet të dini para se të merrni Discus compositum N me Kalmia:

Një mjek duhet të këshillohet për gjendje akute që shoqërohen me skuqje, ënjtje ose mbinxehje të nyjeve, si dhe për simptoma të vazhdueshme, të paqarta ose të reja. Ilaçi nuk duhet të përdoret pa këshillë mjekësore dhe nuk zëvendëson ilaçe të tjera të përshkruara nga mjeku në lidhje me këtë. Ka përvojë të pamjaftueshme me përdorimin e këtij ilaçi te fëmijët. Prandaj nuk duhet të përdoret tek fëmijët nën moshën 12 vjeç.
Pyetni këshillën e mjekut tuaj përpara se të përdorni ndonjë ilaç gjatë shtatëzanisë dhe laktacionit.

Shënim i përgjithshëm:

Efektet e një produkti medicinal homeopatik mund të ndikohen ne përgjithsi negativisht nga faktorë të dëmshëm të mënyrës së jetesës dhe nga stimuluesit dhe irrituesit. Ju lutemi tregoni mjekut ose farmacistit nëse po merrni apo keni marrë kohët e fundit ilaçe të tjera, edhe nëse ato janë ilaçe pa recetë.

Dozimi dhe mënyra e përdorimit:

Nëse nuk përcaktohet ndryshe: Në kushte akute në të rritur dhe adoleshentë nga mosha 12vjeç. Një ampulë deri në 3 herë në ditë në mënyrë I.M., S.C., I.C. ose I.V. Për gjendjet kronike: Injektoni 1 ampulë në ditë në formë I.M., S.C., I.C. ose I.V..
Përdorimi përtej një jave duhet të kryhet vetëm pas konsultimit me një terapist homeopatik. Nëse simptomat përmirësohen, frekuenca e përdorimit duhet të zvogëlohet.

Kohëzgjatja e trajtimit:

Edhe produktet medicinale homeopatike nuk duhet të përdoren për periudha të gjata pa këshillat mjekësore.

Udhëzime për përdorim:

Mos përdorni një dozë të dyfishtë për të kompensuar një dozë të harruar. Nëse keni ndonjë pyetje tjetër mbi përdorimin e këtij ilaçi, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.

Efekte anësore:

Jargëzimi mund të ndodhë pas aplikimit; do të thotë që duhet të ndërpritet përdorimi. Shënim: Kur përdorni ilaçe homeopatike, simptomat ekzistuese mund të përkeqësohen përkohësisht (përkeqësimi fillestar). Në këtë rast duhet të ndaloni marrjen e ilaçit dhe të konsultoheni me mjekun tuaj. Nëse keni ndonjë efekt anësor, bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj. Kjo vlen edhe për efektet anësore që nuk janë të shënuara në këtë broshurë. Duke raportuar efektet anësore, ju mund të ndihmoni në ofrimin e më shumë informacion mbi sigurinë e këtij ilaçi.

Shënime për datën e skadimit dhe ruajtjen e tij:

Data e skadimit shtypet në paketimin e jashtëm. Mos e përdorni këtë ilaç pas kësaj date! Nuk kërkohen kushte të veçanta të ruajtjes për këtë ilaç. Mbajeni larg fëmijëve.

Përbërja:

1 ampulë prej 2.2 ml (= 2.2 g) përmban: Përbërës aktiv: Kalmia latifolia Dil. D8 22 mg, Hydrargyrum oxydatum rubrum Dil. D10 (HAB, rregullimi 6) 22 mg, Asa foetida Dil. D8 22 mg.

Potencialimi gjatë 2 fazave të fundit me ujë për injeksione sipas HAB.

Eksipientët:

Ujë për injeksione, klorur natriumi.

Përmbajtja e paketimit:

Lëngë i holluar për injeksion. 10, 100 ampula prej 2.2 ml

Përbërsit:

Kalmia latifolia Dil. D8 oksid i kuq merkur Dil. D10, Asa foetida Dil. D8

Prodhues:
Biologische Heilmittel Heel GmbH
Baden-Baden Germany

Made in Germany

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Discus compositum N me Kalmia”

Your email address will not be published. Required fields are marked *