Traumeel S Creme

Traumeel S Creme

Traumeel S është produkt mjekësor i cili përdoret për trajtimin e dhimbjes së butë deri në moderim të lidhur me traumën dhe proceset e tjera inflamatore dhe degjeneruese. Për lehtësim të përkohshëm të dhimbjes artritike, të simptomave të lidhura me lëndime dhe inflamime të të gjitha llojeve. Trajtimi i simptomave të tilla si dhimbje e inflamacionit të shkaktuara nga lëndimet e llojeve të ndryshme (sportive, aksidente) siç janë: shtameve, hematoma, thyerje të eshtrave si dhe proceset degjenerative që përparojnë me inflamacion dhe gërryerje të organeve dhe indeve të ndryshme parodontiti shembull, parodontoza, gingiviti dhe ligamenteve musculoskeletal (tendovaginitis, bursitis, bërryl tenisi), osteoarthiritis e hip, gju dhe nyejeve të vogla.

Category:

Krem

Ilaç homeopatik
Produkt medicinal homeopatik i regjistruar, pa tëtregues terapeutik. Nëse gjatë përdorimit keni simptoma këshillohuni me mjekun ose farmacistin tuaj.
Kundërindikacionet: Nëse dihet se jeni mbindjesiv ndaj arnica montana (arnica), calendula officinalis (marigold), echinacea, echinacea purpurea (kapelë dielli), matricaria recutita (kamomili), bellis perennis (daisy), achillea millefolium (yarrow zakonshëm) ose të Asteraceae ky ilaç nuk duhet të përdoret.

Çka duhet të dini para se të përdorni Traumeel S:

Alkool cetilstearyl mund të shkaktojë acarim lokal të lëkurës (p.sh. dermatiti i kontaktit).
Përdorimi në shtatzëni dhe laktacion: Si të gjithë produktet medicinale, produktet medicinale homeopatike mundë të përdoren gjatë shtatëzanisë dhe laktacionit vetëm pas konsultimit me mjekun.
Ju lutemi tregoni mjekut ose farmacistit nëse po merrni ose keni marrë kohët e fundit ndonjë ilaç tjetër, edhe nëse ato janë ilaçe pa recetë.
Dozimi dhe mënyra e përdorimit: Nëse nuk përcaktohet ndryshe: Aplikoni hollësisht në zonat e prekura 1 deri në 3 herë në ditë, nëse është e nevojshme edhe si fashë (medicinale). Përgatitja mund të përdoret gjithashtu tek foshnjat, fëmijët e vegjël dhe adoleshentët.

Shënim:

Shmangni përdorimin e gjerë të Traumeel S. Kur e përdorni si fashë, përdorni vetëm materiale të përshkueshme nga ajri (p.sh. pambuku). Ilaçi është vetëm për përdorim të jashtëm. Duhet të shmanget kontakti me sytë dhe mukozën, si dhe plagët e hapura.
Kohëzgjatja e trajtimit: Edhe produktet medicinale homeopatike nuk duhet të përdoren për periudha të gjata pa këshillë mjekësore.

Efektet anësore:

Për shkak të përbërësit aktiv homeopatik Mercurius solubilis herë pas here mund të ndodhin reaksione alergjike. Reaksione të hipersensivitetit mund të shfaqen në raste individuale. Skuqje e lëkures dhe kruarje, vështërsi në frymarrje, marramendje dhe rënie e shtypjes së gjakut, janë vërejtur pas trajtimit me produkte që përmbajnë lule boçë(Echinacea). Nëse shfaqen efekte anësore, përdorimi duhet të ndërpritet dhe të konsultohet një mjek.

Shënim:

Kur përdorni një ilaç homeopatik, simptomat ekzistuese mund të përkeqësohen përkohësisht (përkeqësimi fillestar). Në këtë rast duhet të ndaloni marrjen e ilaçit dhe të konsultoheni me mjekun tuaj.
Raportimi i efekteve anësore: Nëse keni ndonjë efekt anësor, bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj. Kjo vlen edhe për efektet anësore që nuk janë të shënuara në këtë broshurë. Duke raportuar efektet anësore, ju mund të ndihmoni në ofrimin e më shumë informacion mbi sigurinë e këtij ilaçi.
Shënime për datën e skadimit dhe ruajtjen e tij: Mbani ilaçet larg fëmijëve! Data e skadimit të këtij ilaçi shtypet në paketimin e jashtëm. Mos e përdorni këtë ilaç pas kësaj date. Nuk kërkohen kushte të veçanta të ruajtjes për këtë ilaç. Pas hapjes, përdorni brenda 12 muajve.

Përmbajtja:

10.0 g krem përmbajnë: Substanca aktive: Achillea millefolium Trit. D3 15 mg, Atropa bella-donna Trit. D4 75 mg, Aconitum napellus Trit. D3 30 mg, Matricaria recutita Trit. D3 24 mg, Symphytum officinale Trit. D8 24 mg, Mercurius solubilis Hahnemanni Trit. D8 30 mg, Hepar sulfuris Trit. D8 30 mg, Calendula officinalis Trit. D2 15 mg, Hamamelis virginiana Trit. D2 15 mg, Bellis perennis Trit. D2 6 mg, Echinacea Trit. D2 6 mg, Echinacea purpurea Trit. D2 6 mg, Hypericum perforatum Trit. D2 3 mg, Arnica montana Trit. D2 15.
Veprimi i substancave aktive 1 deri 7 është fuqizuar nëpërmjet hapit të dytë deri në të fundit dhe i substancave aktive 1 deri në 13 është fuqizuar së bashku nëpërmjet hapit të fundit.
Përbërësit tjerë janë: laktozë monohidrat, stearat magnezi.

 

Përmbajtja e paketimit: 50g  Krem.

Prodhues:

Biologische Heilmittel Heel GmbH

 

Made in Germany

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Traumeel S Creme”

Your email address will not be published. Required fields are marked *