Traumeel S Tablet

Traumeel S Tablet

Traumeel S është produkt mjekësor i cili përdoret për trajtimin e dhimbjes së butë deri në moderim të lidhur me traumën dhe proceset e tjera inflamatore dhe degjeneruese. Për lehtësim të përkohshëm të dhimbjes artritike, të simptomave të lidhura me lëndime dhe inflamime të të gjitha llojeve. Trajtimi i simptomave të tilla si dhimbje e inflamacionit të shkaktuara nga lëndimet e llojeve të ndryshme (sportive, aksidente) siç janë: shtameve, hematoma, thyerje të eshtrave si dhe proceset degjenerative që përparojnë me inflamacion dhe gërryerje të organeve dhe indeve të ndryshme parodontiti shembull, parodontoza, gingiviti dhe ligamenteve musculoskeletal (tendovaginitis, bursitis, bërryl tenisi), osteoarthiritis e hip, gju dhe nyejeve të vogla.

Category:

Tablet

Çka duhet të dini para se të merrni Traumeel S:

Në parim, Traumeel S nuk duhet të përdoret tek njerëzit me sëmundje sistemike progresive siç janë tuberkulozi, leukemiea ose sëmundjet inflamatore të indit lidhës (kolagjenoza), skleroza e shumëfishtë, SIDA, infeksioni HIV ose sëmundje të tjera autoimune. Mos e përdorni nëse jeni alergjik në Achillea millefolium(bari i pezmit mijëfletësh), në kamomile, kalendula mjekësore, luleshqerra shumëvjeçare, lule boçë, Arnica montana, ose në ndonjërin nga përbërësit tjerë bimor të këtij ilaçi.

Masat paraprake për përdorim:

Përdorimi gjatë shtatëzënësisë dhe laktacionit: Ashtu si me të gjitha ilaçet, ilaçet homeopatike mund të përdoren gjatë shtatëzanisë dhe laktacionit vetëm pas konsultimit me një mjek.

Përdorimi tek fëmijët:

Nuk ka përvojë të dokumentuar për përdorimin e këtij ilaçi tek fëmijët. Prandaj nuk duhet të përdoret tek fëmijët nën 12 vjeç. Ju lutemi informoni mjekun ose farmacistin tuaj nëse jeni duke marrë ose keni marrë kohët e fundit ilaçe të tjera, edhe nëse ato janë pa recetë.

Paralajmërime:

Ky ilaç përmban laktozë. Prandaj, ju lutemi merrni vetëm pasi të këshilloheni me mjekun nëse e dini që keni intolerancë ndaj sheqernave të caktuara. 1 tabletë = 0.025 BE. Dozadhe mënyra e përdorimit: Nëse nuk përcaktohet ndryshe, 1 tabletë 3 herë në ditë. Të shkrihet në gojë.

Kohëzgjatjae trajtimit:

Traumeel S nuk duhet të merret për më shumë se 8 javë pa këshillë mjekësore.

Efektet anësore:

Rritja e tajimit të pështymes mund të ndodhë pasi të keni përdorur Traumeel S,në këto raste mos e vazhdoni terapin. Për shkak të përbërësit aktiv homeopatik që përmban Mercurius solubilis(Mërkuri), reaksione alergjike mund të ndodhin herë pas here. Në raste individuale reagimet e mbindjeshmërisë ndodhin. Për produktet medicinale me përgatitje të lulediellit(Echinacea) mundë te ketë skuqje, kruajtje, rrallë ënjtje e fytyrës, gulçim dhe marramendje, rënje të dalluar në presionin e gjakut. Në këto raste, duhet të ndaloni marrjen e ilaçeve dhe të vizitoni mjekun. Nëse shfaqen efekte anësore, marrja e ilaçit duhet të ndërpritet dhe të konsultohet një mjek. Shënim: Kur përdorni një ilaç homeopatik, simptomat ekzistuese mund të përkeqësohen përkohësisht (përkeqësimi fillestar). Në këtë rast, Ju ndaloni të merrni ilaçin dhe vizitoni mjekun tuaj.

Raportimi i efekteve anësore:

Nëse keni ndonjë efekt anësor, bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj. Kjo vlen gjithashtu për efektet anësore që nuk specifikohen në këtë broshurë. Duke raportuar efekte anësore, ju mund të ndihmoni të ofroni më shumë informacionnë lidhje me sigurinë e këtij ilaçi.

Informacione në lidhje me datën e skadimit dhe ruajtjen:

Mbani ilaçet largë fëmijëve! Data e skadimit të këtij ilaçi shtypet në paketimin e jashtëm. Mos e përdorni këtë ilaç pas kësaj date. Nuk ka asnjë kusht special të ruajtjes për këtë ilaç. Pas hapjes, përdorni brenda 12 muajve.

Përmbajtja:

1 tabletë përmban: Përbërës aktivë:Wirkstoffe: Achillea millefolium Trit. D3 15 mg, Atropa bella-donna Trit. D4 75 mg, Aconitum napellus Trit. D3 30 mg, Matricaria recutita Trit. D3 24 mg, Symphytum officinale Trit. D8 24 mg, Mercurius solubilis Hahnemanni Trit. D8 30 mg, Hepar sul-furis Trit. D8 30 mg, Calendula officinalis Trit. D2 15 mg, Hamamelis virginiana Trit. D2 15 mg, Bellis perennis Trit. D2 6 mg, Echinacea Trit. D2 6 mg, Echinacea purpurea Trit. D2 6 mg, Hyperi-cum perforatum Trit. D2 3 mg, Arnica montana Trit. D2 15 mg. Përbërësit aktivë 1 deri në 7 kanë mbaruar fazen e parafundit dhe përbërësit aktivë 1 deri 13 potencohen së bashku përmes fazës së fundit.

Eksipientët: laktozë monohidrat, stearat magnezi.

Madhësitë e paketimit: 50 Tableta.

Prodhuesii:
Biologische Heilmittel Heel GmbH

Made in Germany

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Traumeel S Tablet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *