Zeel comp N

Zeel comp N

Zeel comp.N është produkt mjekësor që përdoret për sëmundjet e sistemit muskuskeletor duke përfshirë sëmundjet reumatike të nyjeve.
Rekomandohet për lehtësimin e përkohshëm të simptomave të osteoaritit duke përfshirë dhimbjen e butë deri në moderim, ngurtësinë e artikut dhe
Inflamacionin.

Category:

 

Zeel Injection është produkt mjekësor që përdoret për sëmundjet e sistemit
muskuskeletor duke përfshirë sëmundjet reumatike të nyjeve. Rekomandohet për
lehtësimin e përkohshëm të simptomave të osteoartritit duke përfshirë dhimbjen e
butë deri në moderim, ngurtësinë e artikut dhe Inflamacionin. Përbërësit e Zeel
comp.N mund të zvogëlojnë dhimbjen, ngurtësinë dhe inflamacionin në nyje
arthritike nëpërmjet imuno-modulimit. Efekti mprotës i Zeel comp.N mbi kërc
gjithashtu është demonstruar nga studimet in vitro dhe in vivo.

Cka duhet tc dini para see tc mermi Zeel comp.N:

Mos e përdorni Zeel comp.N nëse jeni alergjik në substancat aktive, substancat ndihmëse ose përbërsëve tjerë
bimor. Zeel comp.N në parim është i kundërindikuar në pacientët me tejndjeshmëri
në bimët e familjes kaptinore (Asteracea/Compositae) dhe Rhus toxico-dendron
(shqemja e helmueshme), për shkak të rrezikut të shfaqjes së reaksioneve alergjike.

Masai paraprake per perdorim:

Për problemet akute të nyjeve, siç janë skuqje,
ënjtje ose mbinxehje, si dhe në raste të ankesave të paqarta ose të vazhdueshme ,
duhet të këshillohet mjeku. Përdorimi tek fëmijët: Tek fëmijët nën moshen 12
vjeç mund të përdorni Zeel comp. N vetëm pas konsultimit me një mjek, pasi
nuk ka përvojë të mjaftueshme për këtë grupmoshë. Pyetni për këshillën e mjekut
tuaj përpara se të përdorni gjatë shtatëzanisë dhe laktacioni. Ju lutemi tregoni
mjekut ose farmacistit nëse po merrni apo keni marrë kohët e fundit ilaçe të tjera,
edhe nëse ato janë ilaçe pa recetë

Dozimi dhe menyra e perdorimit:

Nëse nuk përcaktohet ndryshe tek të rriturit dhe
fëmijët nga mosha 12 vjeç, Injektoni 1-2 ampula çdo javë s.c.(duke
përfshirë injeksionet periartikulare), i.m., .c. ose i.v.
Nëse simptomat përmirësohen, frekuenca e përdorimit duhet të zvogëlohet.

Kohëzgjatja e trajtimit:

Barnat homeopatike nuk duhet të përdoren për periudha të gjata pa këshillat mjekësore.

Udhëzime për përdorim:

Mos përdorni një dozë të dyfishtë për të kompensuar një dozë të harruar. Nëse keni ndonjë pyetje tjetër mbi përdorimin e këtij ilaçi,
pyesni mjekun ose farmacistin tuaj.

Efektet anesore:

Mund të shfaqen reaksione të mbindjeshmërisë së lëkurës, të tilla
si ënjtje ose skuqje në vendin e injektimit. Në lidhje me shpeshtësinë e efekteve
anësore asnjë informacion nuk mund të jepet, pasi asnjë studim nuk është kryer
për këtë.

Shënim:

Kur përdorni një ilaç homeopatik, ankesat ekzistuese mund të
përkeqësohen përkohësisht (përkeqësimi fillestar). Në këtë rast duhet të ndaloni
marrjen e ilaçeve dhe të konsultoheni me mjekun tuaj. Nëse pësoni efekte anësore
apo nëse vëreni ndonjë problem, këshillohuni me mjekun ose farmacistin tuaj. Kjo
vlen edhe për efektet anësore,të cilat nuk specifikohen në këtë broshurë. Duke
raportuar efekte anësore ju mund të ndihmoni për të siguruar sa më shumë
informacione mbi sigurinë e këtij produkte medicinale.

Shënime për datën e skadimit dhe ruajtjen e tij:

Data e skadimit të kësaj pakete shtypet në paketimin e jashtëm. Mos e përdorni këtë ilaç pas kësaj date!

Nuk kërkohen kushte të veçanta të ruajtjes për këtë ilaç. Mbajeni larg fëmijëve.

Përmbajtja:

1 ampulë prej 2.0 ml (= 2.0 g) përmban: Substanca aktive:
Rhus toxicodendron Dil. D4 10 mg, Arnica montana Dil. D4 2 mg, Solanum
dulcamara Dil. D4 1 mg, Sanguinaria canadensis Dil. D4 1 mg, Sulfur
Dil. D10 3 mg. Potencialimi gjatë 2 fazave të fundit me ujë për injeksione.

Eksipientët: ujë për injeksione, klorur natriumi.

Përmbajtja e paketimit: Lëng i holluar për injeksion. 10, 50 dhe 100 ampula prej 2 ml.

Prodhues:
Biologische Heilmittel Heel GmbH

Made in Germany

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zeel comp N”

Your email address will not be published. Required fields are marked *